Museet for Søfart & Borgerkroen i Strandgade, Helsingør
Den gamle tørdok fra 1892 ved Kronborg
Overskrift
Fredag den 21. april 2017 kl. 10:45 samledes hele HB66 med undtagelse af Jørn, Ulrik og John Uffe, der havde meldt afbud. Målet var et besøg med bestilt rundvisning på M/S Museet for Søfart, der i 2013 slog dørene op - beliggende i et ret så spektakulært byggeri i en gammel tørdok fra 1892.

Forud for åbningen lå 5 års arbejde gennemført af tegnestuen BIG med den danske arkitekt Bjarke Ingels i spidsen.

Vi blev budt velkommen af Sigrid fra museet - en ung pige, der på bedste vis guidede os gennem den interessante udstilling og det utroligt spændende byggeri. Det blev til en times interessant rundvisning, og alle deltagere var imponerede over den flotte og spændende udstilling.
Model af Københavns Havn anno 1928
Frokosten var bestilt til kl. 13 på den hyggelige Borgerkro i Strandgade, hvor vi havde et privat lokale. Her sad vi i fred og ro og kunne hygge os sammen til langt hen på eftermiddagen - også med den sædvanlige "runde," hvor alle berettede om hvad der var sket i det forgangne år og hvilke planer, man havde for fremtiden.
 
De kendte hunde - hvordan de stod i vinduet, afgjorde om den hemmelige elsker kunne besøge husets frue - uden risiko for at møde hendes husbond.
:: Kontakt :: Per : 40 28 10 92 : per@duelund.pm :: Jens : 40 18 07 50 : k@mpmann.dk :
Lav din egen hjemmeside med mono.net